mai 2016

Her finner du et månedlig arkiv over innholdet på nettsida.

Familiekaffe

Vi minner om familikaffen på søndag ettermiddag kl.16.00. Familiekaffen er et åpent og uformelt samvær for alle generasjoner. Den som ønsker det tar gjerne med seg litt kake e.l. Kaffe lager vi selv på huset og så spleiser vi sammen til et hyggelig søndag ettermiddags treff.
Det er alltid en liten andakt for de minste. Om været er fint sitter vi som regel ute med både mat og kaffi. Ser vi deg? Vel møtt alle som har anledning.

En god 17.mai-lunch

For andre gang hadde vi 17.mai-lunch på Heimly. Like vellykket som i fjor. Nærmere 80 mennesker plassert rundt fint dekkede bord. Ekstra trivelig var det med så mange barnefamilier. Slike "fester" kan lett bli i drøyeste laget for de minste (selv om det varte bare en og en halv time). Men når de fikk tegne og fargelegge papir-bordukene under samlingen så mye de ville, ble ingenting kjedelig. Det var også lek for barna underveis. Veldig god mat var satt frem av komitéen, og folk koste seg >>

Møte med dåp 1. pinsedag

Det blir møte i Heimly kommende søndag (1.pinsedag). Sang av Miriam Birgitte Godman og tale av Audun Myksvoll. Møtet blir ledet av formann i Heimly Kjell Mjelstad. Et barn skal også døpes denne dagen. Og vi ønsker alle hjertelig velkommen.
Pinsedag er en høytidsdag for Guds menighet på jorden. Gud sendte Den Hellige Ånd til sine disipler for at de bl.a. skulle være hans vitner for verden. Dette blir også noe av temaet denne dagen.