oktober 2016

Her finner du et månedlig arkiv over innholdet på nettsida.

Denne uken

I tillegg til Eldresenter, Sprell Levende og HUB er det:

Nattverd

Velkommen til nattverdmøte i peisestuen onsdag kl.19.30. Nils Bognøy leder og deler Guds ord med oss.

Storsamling
Søndag kl.16.00 blir det Storsamling igjen. Opplegg som vanlig med mye sang, andakt, mat og kaffe. Tema denne gangen er "Kom og gå - hvile og arbeid". Storsamlingene er for hele 'storfamilien' og alle er hjertelig velkomen!

Israel møte

Velkommen til Israelmøte onsdag 26. oktober kl.19.30. Regionleder Odd Bjarne Skogestad fra Israelsmisjonen kommer og forkynner Guds ord. Han forteller om misjonen sitt arbeidet både i Israel og her hjemme. Med seg har han bøker og salgsartikler som en kan få kjøpt. Det blir også sang. Møtet blir ledet av Kjell Mjelstad.

Fin heimlyhelg 2016

I år fikk vi besøk av misjonær Kjell Haaland. Han har vært misjonær i Etiopia i mange år og brenner fortsatt for at mennesker skal få møte Jesus.
Lørdag hadde vi familiefest (i stedet for voksenfest slik det har vært før om årene). Miriam Godmann fikk dele fine og gode sanger med oss. Og så var det litt for de minste. Mot slutten ble det vist en "Sprell-Levende" film som talte til både voksne og barn.
Søndag var det vanlig formiddagsmøte kl.11.00. Haaland talte Guds ord og hadde et oppbyggende og vekkende budskap til oss alle, og det var sang av Johannes Lyngset.

Tydelig misjonsmøte

Det ble et greit og tydelig misjonsmøte sist søndag formiddag på Heimly. Alice Jakobsen sang fine sanger om Jesus og det ble tale av Ronny Myksvoll. Ronny og familien som nylig har kommet hjem fra en periode i Kenya, formidlet noe av 'Afrikas nød' for forsamlingen. Han viste også bilder fra arbeidet i Øst-afrika. Takk til alle som kom og støttet dette viktige arbeidet.