Vi synger julen inn!

Søndag 17. desember kl.16.00 synger vi julen inn i Heimly. Barn fra Sentrum deltar med sang og musikk under ledelse av Torunn R.Skurtveir. Band ved Eirik Børsheim, Helge Kvalsund og Per Toppe. Andakt v/Rose Mari Gripsgård. Masse allsang.
Alle er hjertelig velkommen.

Sang i advent

Sanggruppen 'Hatikva' besøkte Heimly 10.12.17. Temaet var 'Sang i advent'. Programmet vekslet mellom mye sang av gruppen, opplesning v/ Gerd Marie Mjelstad og Victor Bakke, 'Min julesang' v/Reidun Skurtveit, solosang av Johannes Lyngset. Så det var et rikholdig program. En fin flokk fra fjern og nær kom og var med på samlingen.

Flott Julebasar

Lørdag 2.12. var det julebasar på Heimly. Det var mange fine gevinster, barnebord og amerikans auksjon. Og som vanlig enkel servering og god stemning.
I år fikk vi besøk av MAF-pilot Eivind Johannes Lindtjørn som er misjonær i Uganda. Han er i Norge nå for å informere om MAF sitt viktige arbeid i Afrika. Han viste film fra arbeidet og viste hvordan MAF konkret får hjelpe mennesker i den ytterste nød. Takk til alle som kom og støttet arbeidet på Heimly. Og takk til MAF som sendte Eivind Johannes til oss denne ettermiddagen.

Møte på onsdag

Israelmisjonen har møte på Heimly onsdag 29. november kl.19.30. Det blir tale av Knut Fredrik Sørheim. Han vil også orientere om nytt fra arbeidet som Israelsmisjonen driver hjemme og ute. Det blir anledning til å gi en gave til Israelsmisjonen. Alle er hjertelig velkommen!

Trosstyrkende møte om Håp

Søndag 26. november var det møte på Heimly ved Svein Høysæter. Han er en anerkjent forkynner og kjent som prest i Samnanger og tidligere pastor i Norkirken Bergen. Han talte om 'Håp'.- ikke bare det evige som vi går i møte ved livets slutt. Men Håpet vi har som kristne i denne verden. Gud er ikke bare i himlen. Han er også her. Han lever i oss og gjennom oss, og vi får tro på en som alt er mulig for! Det ble et veldig godt møte. Takk til Gud som ennå utruster slike forkynnere. 

Sider

     

 

Abonner på Heimly Bedehus RSS