møte

Møte på søndag

Kommende søndag (10.09.) blir det møte i Heimly kl.11.00. Det blir tale av Terje Bjuland og sang av Tertnes musikklag.
I tillegg blir det også blir også info om Norsk Gideon og mulighet til å gi en gave til dette verdensomspennende arbeidet. 

Møte på søndag

Velkommen til møte på Heimly søndag 15. oktober kl.11.00. Det blir tale av Knut André Dahle og sang av Arvid Larsen. Søndagen er en god dag til å samles om Guds ord. Det har de kristne gjort helt fra den første tid. Kom og bli med du også.
Guds ord er viktig i en tid som denne, og det er ikke for ingen ting et det står: 'Guds ord er levende og kraftig'!

Sang og musikkmøte

Det ble en god og oppbyggelig samling på Heimly søndag ettermiddag 24.9. Det var lyst til Sang og musikkmøte og det ble det i virkelig forstand. Det var mye sang og musikk, diktlesing og forkynnelse. Koret 'Amazing' fra Arna var gjester og gav oss mye gjennom sangen sin. Gerd Marie Mjelstad leste dikt og samværet ble ledet av Gro Myksvoll.

Basar

Vi minner om NLM-basaren kommende lørdag kl.16.00. Det blir hovedtrekning, åresalg og enkel servering. Det blir også andakt ved NLM-arbeider Hildegunn Nordbakken.
NLM har viktige misjonsprosjeker i inn- og utland som er vel verd å støtte opp om. NLM er også en viktig del av Heimly sitt arbeid. Vi bruker ikke 'Vips' på basaren for veksling av penger, så husk kontanter.

FIn Storsamling

Det ble en fin Storsamling i september. Store og små i alle aldrer møtte frem. Programmet besto av allsang, andakt og sang av 'Sentrum-koret'. Trond Jørgensen hadde andakt og det var fin stemning rund bordene etterpå, med kaffe og mat. Møtet ble ledet på en fin måte av Per Toppe som i starten minnet om hvor viktig det er å ha forventning til Gud når vi samles på denne måten.

Sider

Abonner på RSS - møte