oktober 2014

Her finner du et månedlig arkiv over innholdet på nettsida.

Vi gratulerer

Heimly gratulerer! Det ble en flott feiring av Kyrkjekrinsen bedehus sitt 60 års jubileum i helgen (25-26.10). Det var fest lørdag og 'konsert' søndag. Masse folk var samlet og det var gode møter der histore, forkynnelse og mye god sang sto i fokus. På bilde her er det Kormix som synger på konserten. Vi er glad for å få stå sammen om den samme sak.

Storsamling og familiegudstjeneste

Ja, faktisk - begge deler på samme tid og samme sted: Heimly bedehus 2. november kl.16.00. Det blir sang av Heimly sitt forsanger-team. Det blir sokneprest Arvid Andreas Fosse som blir med og har andakt. Det blir utdeling av kirkebok, enkel servering med saft, kaffe og mere til. Kom og bli med oss. 'Storsamling' er for alle aldersgrupper, - det er også familiegudstjenestene. Så vær velkommen alle.

Fakkeltog for forfulgte kristne!

Det er blitt et årlig foretakende; fakkeltog til støtte for fofulgte kristne. I år skjer det tirsdag 28 oktober. Det blir først et møte kl. 18.30 på Torgallmenningen. Deretter går det fakkeltog til 'Betlehem'Der får vi bl.a. møte et trosvitne fra Somalia. I år er fokuset på de afrikanske landene Somalia, Eritrea og Nigeria. La oss ta arrangementet og våre forfulgte kristne med oss i våre bønner. Har du anledning, så møt opp og vis din støtte!

Ungdomssamling

Det blir ungdomssamling på Heimly I KVELD 24. OKTOBER kl.20.00. Arrangementet er åpent for alle. Haukås ungdomskor deltar med sang og det blir andakt av Per Toppe. Kiosk etter møtet. 
Alle er velkommen!

Et sted å feste blikket!

Det var frokost på kjøkkenet, radioen sto på. Artisten Anne Grethe Prøys fikk "ordet". Hva synger hun egentlig om, tenkte jeg. Jo, budskapet var: -Kjærlighet er et sted å feste blikket! Hun fortsatte: -Jeg har krøpet gatelangs, letet det jeg kan, - til slutt fant jeg ut: -kjærlighet er et sted å feste blikket. Og utover i sangen kom dette: -Om jeg aldri kommer hjem, vil jeg likevel se frem... Men hvilken kjærlighet hun tenkte på, og hvilket hjem, fikk vi ikke vite. 

Bibeltime om Israel

3. september hadde Inge Ree Bibeltime på Heimly. Han gikk ut fra bibelverset i Åp 1:3:
Salig er den som leser og de som hører det profetiske ord og tar vare på det som der står skrevet. For tiden er nær.

Inge Ree stanste for aktuelle ting vedr Israels historie og understreket hvordan Gud har vært med dette folket opp gjennom hele historien. Det ble en interessant, god og oppbyggende kveld for alle som var møtt frem.

Småbarnstreff

'Småbarnstreffet'
tar en pause inntil videre da den aktuelle aldersgruppen har fått plass i barnehagen.

en samling der mødre/fedre kan komme til, og sammen med sine barn treffe andre i samme situasjon. Det er et uformelt opplegg der en bare kommer sammen og prater/leker osv.
Det er bare å møte opp når det passer.

Storsamlingen er flyttet

Storsamlingen som var satt opp 29. oktober er flyttet til 2. november. Da blir det et felles opplegg med den oppsatte familiegudstjenesten i Heimly den dagen. Altså: det blir felles Storsamling og familiegudstjeneste i Heimly søndag 2. november kl.16.00. 
Alle er hjertelig velkommen!

Sider