april 2015

Her finner du et månedlig arkiv over innholdet på nettsida.

Flott Vennestevne!

Kristi himmelfrt'sdag er stevnedag i Åsane. Slik også i år. I år var det Hordvik sin tur å ta imot og stå for opplegget. Audun Hjellvik talte Guds ord inspirerende, til vekkelse og fornyelse. KorMix sang mange flotte og gode evangeliske sanger. I pausen ble det servert gode kaker, smørbrød og kaffe. >>

Heimlybasar på onsdag!

Onsdag 22. april kl.18.00 skjer det igjen! Alle er velkommen til heimlybasaren som tror også i år vil samle godt med folk i alle aldrersgrupper. Det blir loddsalg, åresalg og hovedtrekning, mat og kaffe. Har du gevinster til åretrekningen tar vi imot med takk! 
I år er det Undis Bergås som skal holde andakt. 

Storsamling!

Søndag var det Storsamling igjen. Det var andakt ved Linda Jørgensen. Og ellers sang av Alice Jakobsen, familien Jørgensen og forsanger-teamet.
Denne gangen hadde vi også bønnevandring, der de som ønsket det kunne 'besøke' forskjellige 'stasjoner' og be for aktuelle ting vedr tro, liv og hjelpetrengende mennesker i misjon og samfunn.
Ellers var det som vanlig bordfellesskap med mat, saft og kaffe

Jesus lever!

Det var fortvilelse i Jerusalem - i allefall hos de som trodde på Jesus. Jesus var drept, spikret til et kors, lagt i en grav, steinen var rullet for og forseglet, soldater sto vakt. Alt håp var ute.

To av hans disipler måtte en tur ut. De grublet, klarte ikke sitte inne lenger. De tok retning mot Emmaus. Gikk der og samtalte om det som hadde skjedd. De var bare helt fortvilet. Hva nå? >>