mai 2015

Her finner du et månedlig arkiv over innholdet på nettsida.

Nesten vemodig

Ja, det  var nesten vemodig å samles til Storsamling igjen med tanke på at det var den siste før sommerferien. Vi ville prøve å ha et slikt møte også i juni, og det ble veldig bra. Litt mindre folk naturligvis, men godt å være sammen. Torunn Skurtveit ledet allsangen på sin fine måte sammen med datteren DIna. Espen Sandvik talte Guds ord til oss. Under talen var det egen samling med andakt for barna ved Marie Dahle og Anne Marta Espelund. Møtet ble ledet av forsamlingsarbeider Audun Myksvoll. Matkomitéen hadde dekket fine bord til mat og kaffe. Tusen takk til alle som var med. GOD SOMMER!

Pinsesalme

Anden ser vi ikkje, men hans stille røyst 
talar i vårt hjarte både tukt og trøyst.

Anden ser vi ikkje, men han gjev oss makt
til å tru og leva slik som Gud har sagt.

Frå vår Gud i himlen, Han som ingen ser, 
kjem Guds Ande til oss, Og eit under skjer.

Ny vri gav større bredde!

Slik ble det i år på 17.mai. Og da snakker vi om 17.mai-arrangementet på Heimly. Den tradisjonelle festen på kvelden ble erstattet med 17.mai-lunsj kl.13.30.
80 mennesker møtte frem, og det var veldig oppmuntrende. Det var mye god mat, musikk av Sigmund Toppe, og fam Børsheim. Og så var det litt leker for store og små.
Det var en kort andakt ved Kjell Mjelstad. Han minnet om at vi har mye å takke for i et fritt fedreland. Det har vi også for freden i Gud. Den som er tuftet på en fastere grunnvoll - Jesus Kristus.