oktober 2015

Her finner du et månedlig arkiv over innholdet på nettsida.

Tid for heimlyhelg igjen!

31. okt - 1. nov.
Lørdag kl.18.00: Fest med bevertning. Tale: Annbjørg Barane. Sang og musikk: Eva Marie Toppe, Arne Kvalsund og Harald Myklebust. Opplesning: Gerd Marie Mjelstad.

Søndag kl.11.00: Tale og sang ved Sven Arne Hetlebakke.
Alle er hjertelig velkommen!

Nyttig Bibeltime

Det var en lærerik og nyttig bibeltime på onsdag. Den unge Paul Reidar Odeh talte Guds ord til oss om Kristus i Det gamle testamente!​ Han tok for seg bl.a. kjente hendelser som Mannaen i ørkenen, Kobberslagen og andre hendelser/bilder som peker frem mot den frelser som skulle komme og som kom til verden. 
Det er viktig å komme sammen slik og lytte til Guds Ord. Det ble en fin samtale etterpå og de ansvarlige hadde dekket et fint fruktbord.

Storsamling på søndag

Det blir Storsamling på søndag kl.16.00. Vi får besøk av Solveig Angelskår som skal ha andakt. Og det blir av sang an 'Kyrios' og av vårt eget forsangerteam. Helén Toppe skal lede møtet, og som vanlig blir det god servering.
Håper å se deg på søndag!

Gode fellesmøter i Åsane

Det ble gode fellesmøter i Åsane 13. til 18. oktober. Mye av bedehusfolket fra de forskjellige steder var representert og mange som vanligvis ikke har sin faste gang i forsamlingene våre var også innom møtene. Også i år opplevde vi det positivt at møtene ambulerte fra hus til hus. Onsdagen i Heimly og søndagen i Kyrkjekrinsen var de mest besøkte. Det er oppmuntrende med forsamlinger på over 90 besøkende. Gode sangkrefter deltok, og talerne Ole Abel Sveen og Johnn Hardang hadde mye godt å formidle. Kollektene gikk til den kristne radioen P7, og det kom inn over trettitusen kroner. Takk til alle som støttet opp om møtene.

Møteserien for Åsane

I kveld 18. oktober har vi det siste møtet i møteserien med Ole Abel Sveen og Johnn Hardang.
Møtet blir på Kyrkjekrinsen bedehus kl.19.00.
Det blir sang av Sangkameratene fra Åsane.
Sveen og Hardang synger også duett, og det blir anledning til å gi en gave til det kristne radioarbeidet 'P7'.

Velkommen!

Flott basar!

Den årlige basaren for NLM-foreningen hadde full klaff. Vi va spent på hvordandet ville slå ut å flytte den til en lørdag. Men det gav bare positive resultater både fremmøtemessig og intektsmessig. Trettién tusen kroner til misjonen må vi vi er bra, og enda bedre enn året før.
Det var misjonær Bergfrid Almelid som holdt andakt. Hun fortalte om det viktige arbeidet NLM driver i Mali. Budskapet var klart og viste oss nødvendigheten av å tro evangeliet og støtte det arbeidet som gjør at enda flere enn oss får del i det.

Småbarnstreff

Nå er småbarnstreffene i gang igjen. Samlingene blir annenhver onsdag fra og med 14. oktober, fra kl.10.00 til ca.kl.14.00. Vi holder til i peisestuen i Heimly. Håper å se mange småbarnsforeldre på 'treffene' denne høsten. For nærmere opplysning og kontakt; se Barn/ungdom/småbarnstreff øverst på siden.

Den rike sangskatten vår

Det var Reidun Skurtveit som talte på søndagsmøte denne gangen, da den oppsatte taleren meldte forfall. Reidun tok oss med inn i den rike sangskatten vi har i det kriste fellesskapet. 
Mange av disse sangene er blitt til under vekkelsestider, og de har vært med og styrket og bevart Guds folk gjennom vekslende tider. Reidun sang og spillte gitar og fikk også forsamlingen med seg i flere av sangene. Det ble en fin samling for de som var møtt fram.