november 2017

Her finner du et månedlig arkiv over innholdet på nettsida.

Flott Julebasar

Lørdag 2.12. var det julebasar på Heimly. Det var mange fine gevinster, barnebord og amerikans auksjon. Og som vanlig enkel servering og god stemning.
I år fikk vi besøk av MAF-pilot Eivind Johannes Lindtjørn som er misjonær i Uganda. Han er i Norge nå for å informere om MAF sitt viktige arbeid i Afrika. Han viste film fra arbeidet og viste hvordan MAF konkret får hjelpe mennesker i den ytterste nød. Takk til alle som kom og støttet arbeidet på Heimly. Og takk til MAF som sendte Eivind Johannes til oss denne ettermiddagen.

Møte på onsdag

Israelmisjonen har møte på Heimly onsdag 29. november kl.19.30. Det blir tale av Knut Fredrik Sørheim. Han vil også orientere om nytt fra arbeidet som Israelsmisjonen driver hjemme og ute. Det blir anledning til å gi en gave til Israelsmisjonen. Alle er hjertelig velkommen!

Trosstyrkende møte om Håp

Søndag 26. november var det møte på Heimly ved Svein Høysæter. Han er en anerkjent forkynner og kjent som prest i Samnanger og tidligere pastor i Norkirken Bergen. Han talte om 'Håp'.- ikke bare det evige som vi går i møte ved livets slutt. Men Håpet vi har som kristne i denne verden. Gud er ikke bare i himlen. Han er også her. Han lever i oss og gjennom oss, og vi får tro på en som alt er mulig for! Det ble et veldig godt møte. Takk til Gud som ennå utruster slike forkynnere. 

Onsdagsmøte

Så ble det et godt møte på Heimly i kveld også, onsdag 22. november. Misjonskonsulent i NMS Torstein Fosse hadde et tydelig misjonsperspektiv over talen sin ut fra Matteus kap.25 - lignelsen om talentene.
Han sa så mye bra, bl.a. dette: -Når vi er i Jesus Kristus så er det ingen ting i våre liv som ikke er skjult for Gud!" >>

Storsamling

På søndag 19.11. blir det Storsamling igjen. Da får vi besøk av Vegard Hetlebakke (Imf). Han vil forkynne Guds ord og ellers fortelle fra det flotte arbeidet som drives i Nordhordland Indremisjon.
Forsanger-teamet blir med. Det blir bønnevandring og markering av 4-års dåpsdag. Som vanlig også mat og kaffe. Alle er hjertelig velkommen!

Bibeltime på onsdag

Så ønsker vi velkommen til bibeltime igjen. Denne gang blir det tale av Nils Håkon Urangsæter. Han er kjent av mange i forsamlingen fra den tiden han bodde i Mjølkeråen. Han skal tale over temaet: Det er makt i de foldede hender! Denne gangen blir samlingen i småsalen oppe og møtet blir ledet av Ingunn Gangstø.

Møteuke i Heimly

Lørdag ettermiddag kl.16.00 blir det misjonsmøte i peisestuen med mat og kaffi og andakt ved Audun Myksvoll. Søndag kl.11.00 deltar Kretsmannskoret og det blir tale ved misjonær Osvald Hindenes. 
Det har ellers vært fine møter i Heimly denne uken. Vi har hatt besøk av den kjente kunstmaleren, sangeren og forkynneren Odd Dubland. Han forkynte Guds ord gjennom tale og sang. Det er godt å samles om Guds ord i det kristne fellesskapet. Kom og bli med du også. Du er hjertelig velkommen.