februar 2018

Her finner du et månedlig arkiv over innholdet på nettsida.

Nattverd

Neste samling på Heimly er nattverdmøte. Det blir onsdag 7. mars kl.19.30. Vi samles i peisestuen, og møtet blir ledet av Kjell Mjelstad.
Alle som ønsker å ha en kristen tro er hjertelig velkommen.

Møteserie

Velkommen til evangelisk møteserie på Heimly 21.-25. februar. Vi får besøk av misjonær Øyvind Solheim. Han reiser for tiden som forkynner i Norsk Luthersk Misjonssamband. Møtetider: Onsdag til fredag kl.19.30. Lørdag kl.16.00 (misjonsmøte i peisestuen/kaffe) og søndag kl.11.00.
Sangkrefter: Ons: Kyrkjekrinsen musikklang, Torsdag: Sara Helén Romarheim, Fre: Arne Kvalsund, Lør: Gerd Marie og Kjell Mjelstad, Sønd: Koret 'Evangelis' fra Askøy.
Kom og bli med!

Storsamling

Velkommen til Storsamling igjen. Det skjer søndag 18. februar kl.16.00. Denne gangen får vi besøk av gen.sekr. i Imf - Erik Furnes. Det blir egen samling for barna under talen. Ellers blir det som vanlig allsang ledet av forsanger-teamet. Denne gangen blir det også nattverd. Og i avslutningen er bordene dekket for mat og kaffe.
Alle er velkommen.

Bibeldag på Heimly

Lørdag 17. februar blir det 'Bibeldag' på Heimly. Det er gen.sekr. i Indremisjonsforbundet - Erik Furnes - som skal tale. Han tar for seg temaet: 'Sjå, kor dei elskar kvarandre'.
Mellom to bibeltimer blir det servering av kaffemat.
Kom og bli med og lytt til et spennende og aktuelt tema.

Åpne Dører

Møte onsdag 14. februar kl.19.30. Vi får besøk av Ole Petter Livden fra organisasjonen 'Åpne Dører'. Han har ferske nyheter fra det som rører seg ute i verden blant forfulgte kristne. Mange lever i frykt, angst og forfølgelse for sin tros skyld. Men det skjer også mye positivt ved at mange kommer til tro på evangeliet om Jesus Kristus. Kom og la deg inspirere og støtt opp om dette viktige møtet. Vi samles i peisestuen.