Kjære alle sammen!

Det ble nok en annerledes påske for de aller fleste av oss i år. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe. Selv om kirker og forsamlingshus har vært stengt, så har Guds ord likevel nådd mye lenger ut enn noen gang i påskehøytiden. Tusener har lyttet til gudstjenester og evangeliske møter på nettet, og tilbakemeldingene vi har sett er utrolig positive. Gud har brukt denne tiden til å nå mennesker med sitt ord mer enn vi på forhånd kunne tenke.>>

Likevel - ingen ting kan måle seg med samlingen om Guds ord i det kristne fellesskapet. Derfor er det mange som lengter etter å få komme tilbake igjen til sin egen forsamling, oppleve samholdet, treffe venner, synge sammen og høre Guds ord til vekkelse, trøst og oppmuntring. Vi ber- og lever i håpet om at ventetiden snart må ta slutt. Vi vil gjerne oppfordre hverandre til å fortsette å be over dette. Gjerne snakke om det og sette mot i hverandre til ny innsats som gir forhåpninger om gjerne enda rikere tider i Heimly enn vi til nå har hatt. Gud er grenseløs rik og "kan gjøre mer enn alt" (Ef 3.20) for å velsigne og føre sitt rike videre frem, både her hos oss og hos de som enda ikke har hørt evangeliet.
Jesus lever, og vi skal få leve - ja, om vi enn dør så har vi liv i Jesus, i kraft av hans død og seierrike oppstandelse (Joh 11.25).