Andakt

Det er Advent!

Advent er en viktig tid. Men for de fleste går den opp i travelhet og stress. Det blir liten tid til ettertanke og ro. Men det er ikke umulig å snu trenden. Kanskje vi skulle prøve det i år? Gjør vi det så har vi gode krefter på vår side, og forandringen vil helt sikkert bli merkbar.>>>

God påske fra Heimly

Ønsker dere alle en god og velsignet påskehøytid med noen sentrale påsketanker:

Hva er en smerte jeg her kan få, mot den min Frelser fikk gjennomgå. Han førtes frem som et såret lam. All urett veltet seg over ham.

Han kjente smerten av andres nød, gikk rolig inn i sin egen død. Den død han smakte; se, den var min. Den åpnet porten til himlen inn.

Å, hvor min Frelser han stred for meg. For meg og alle han ofret seg. Han selv var ren og var uten synd. Men han steg ned i det dype dynd.

Hans rygg ble pisket og ikke min. Mitt slag det ilte i kroppen inn. Han led tålmodig i andres sted. For meg til frelse og salighet. (am).

Jesus lever!

Det var fortvilelse i Jerusalem - i allefall hos de som trodde på Jesus. Jesus var drept, spikret til et kors, lagt i en grav, steinen var rullet for og forseglet, soldater sto vakt. Alt håp var ute.

To av hans disipler måtte en tur ut. De grublet, klarte ikke sitte inne lenger. De tok retning mot Emmaus. Gikk der og samtalte om det som hadde skjedd. De var bare helt fortvilet. Hva nå? >>

Sider

Abonner på RSS - Andakt