Andakt

Opp til Jerusalem!

Vi lever i en helt spesiell tid der vi alle er fokusert på smittefare, sykdom og død - pga korona pandemien som feier over verden nå. Og det er ikke så rart. Det synes som om verden ligger i det vonde. Men alle gode krefter kjemper for å overvinne og overleve.
Dette er en kamp vi alle står sammen om. Likevel må vi denne påsken ikke glemme Han som led for menneskenes synder. Han gav sitt liv for at vi skulle få leve, ved å få del i det evige livet. >>

Det er Advent!

Advent er en viktig tid. Men for de fleste går den opp i travelhet og stress. Det blir liten tid til ettertanke og ro. Men det er ikke umulig å snu trenden. Kanskje vi skulle prøve det i år? Gjør vi det så har vi gode krefter på vår side, og forandringen vil helt sikkert bli merkbar.>>>

God påske fra Heimly

Ønsker dere alle en god og velsignet påskehøytid med noen sentrale påsketanker:

Hva er en smerte jeg her kan få, mot den min Frelser fikk gjennomgå. Han førtes frem som et såret lam. All urett veltet seg over ham.

Han kjente smerten av andres nød, gikk rolig inn i sin egen død. Den død han smakte; se, den var min. Den åpnet porten til himlen inn.

Å, hvor min Frelser han stred for meg. For meg og alle han ofret seg. Han selv var ren og var uten synd. Men han steg ned i det dype dynd.

Hans rygg ble pisket og ikke min. Mitt slag det ilte i kroppen inn. Han led tålmodig i andres sted. For meg til frelse og salighet. (am).

Sider

Abonner på RSS - Andakt