Fellesmøter

Godt fremmøte og god forkynnelse!

Det er det vi kan si om fellesmøtene som nylig ble avholdt i Åsane. Annet hvert år går bedehusene sammen om en møteserie som ambulerer fra den ene forsamlingen til den andre. To av møtene var i Heimly. Det var sangevangelist Per Tveten (NLM) som talte. Han hadde som vanlig et godt budskap til både vekkelse, oppbyggelse - og oppmuntring i evangeliet om Jesus Kristus.
Det er positivt at så mange hadde behov og møtte frem. Flere av møtene var fullsatt. Takk til Per og til alle sangkreftene som stillte opp, og til de som ellers bidro i sammenhengen.

Fellesmøter i Åsane!

15.-20. oktober 2019 starter årets felles møteuke i Åsane igjen. Alle bedehusene i Åsane går sammen om dette, og i år får vi besøk av sangevangelist Per Tveten (NLM).

Møteplasser:
Tirsdag: Tertnes bedehus kl.19.30
Onsdag: Hordvik: bedehus kl.19.30
Torsdag: Heimly bedehus kl.19.30
Fredag: Ulset misjonssenter kl.19.30
Lørdag: Heimly bedehus kl.19.00
Søndag: Kyrkjekrinsen bedehus kl.19.00

I tillegg til Per Tveten blir det ulike sangkrefter med på alle møtene. 
Kom og bli med!

Enda et godt Vennestevne

Når bedehuset på Kyrkjekrinsen er 'fyldt til randen' er det godt med folk. Slik var det på Vennestevne også i år. Det er en flott tradisjon dette at bedehusfolket i Åsane samles slik hver Kristi himmerlfarts-dag år etter år. I år var det tale ved Ole Abel Sveen. Han hadde som vanlig mye å gi i både tale og sang. Anita Rørbakken var også invitert for å synge, og gjorde det med innlevelse og gode tekster. >>

Abonner på RSS - Fellesmøter