møte

Møte på søndag

Kommende søndag (10.09.) blir det møte i Heimly kl.11.00. Det blir tale av Terje Bjuland og sang av Tertnes musikklag.
I tillegg blir det også blir også info om Norsk Gideon og mulighet til å gi en gave til dette verdensomspennende arbeidet. 

Storsamling på søndag

Så ønsker vi velkommen til Storsamling igjen. Kommende søndag 21. okt. Samlingen starter som vanlig kl.16.00.

Denne gang får vi igjen besøk av Hildegunn Norbakken fra NLM. Ellers bli det sang av "Syngende Menn" og allsang med forsangergruppen. Enkel servering. Kom og bli med.

Nattverd

Minner om nattverdmøte i peisestuen onsdag 10. oktober kl.19.30. Vi får besøk av Nils Bognøy fra Kyrkjekrinsen, som leder og deler Guds ord med oss. 

Fellesmøte for Åsane

Nylig var det fellesmøte for bedehusene i Åsane. Kyrkjekrinsen bedehus var fullsatt med folk fra alle forsamlingene i Åsane. Det var tale av bibelskolelærer Per Gunstein Nes og sang av Frekhaug Musikklag, og enkel og god servering i pausen.
Det er godt å kjenne fellesskapet på tvers av grensene og bli oppbygget i vår tro med god forkynnelse og evangelisk sang. Bilde her er bare av halve forsamlingen. Takk til alle som kom og for forsamlingen i Kyrkjekrinsen som tok imot.

Storsamling

30. september blir det Storsamling igjen. Det blir andakt ved Asle Hetlebakke. Og forsangergruppen leder oss i allsang. Enkel severing. Kom og bli med.
Samværet starter som vanlig kl.16.00.

Sider

Abonner på RSS - møte