møte

Møteserie

19.-24. februar får vi besøk av sangevangelist Per Tveten. Vi minnes de fine møtene vi fikk ha med han for to år siden, og ser frem til å få lytte til han igjen. Tirs - fred.: kl.19.30.

Fra og med tirsdag blir disse sankreftene med:

  * Tirsdag: Sara Helén Romarheim,
  * Onsdag: Kyrkjekrinsen musikklag,
  * Torsdag: Frekhaug musikklag,
  * Fredag: Ytre Arna musikklag. >>

Flott Storsamlings-middag

"Såå bra!"  var kommentarene som lød umder og etter samlingen på søndag. Vi inviterte til middag på Heimly i forbindelse med Storsamlings-møtet som vi nå har fast hver annen søndag. Det ble servert nydelig betasuppe, kaffe og bakverk.

Fint misjonsmøte på onsdag

Det ble et fint og nyttig misjonsmøte på onsdag 13. februar.Vi fikk besøk av Torstein Fosse fra NMS. I tillegg til god og tydelig forkynnelse orienterte han om NMS sitt arbeid i England, der de arbeider med nye måter å nå den unge generasjonen på. Flere interessante tanker som sikkert også vil slå rot i Norge etter hvert. Møtet ble ledet av Arne Kvalsund, som også delte gode og aktuelle tanker med forsamlingen.

Storsamling og Sprell levende.

Vi minner om Storsamling på søndag 3.februar kl.16.00. Tale av Audun Hjellvik, sang av forsangergruppen, nattverd. Enkel servering.
Sprell levende starter kl.16.30 i peisestuen og blir med på "kaffestunden" med de andre mot slutten.
Alle er velkommen til å være med oss
i storfellesskapet!

Årsmøte for NLM

Vi minner om årsmøte for NLM i kveld mandag 21.januar kl.19.00. Det blir vanlige årsmøtesaker, samtale om arbeidet, smørbrød og kaffe.
Andakt ved Knut Andrè Dahle.

Sider

Abonner på RSS - møte