Møter

Familiens Julefest

Tradisjonen tro blir det familiens julefest på Heimly også denne julen - nærmere bestemt søndag 4. januar kl.16.00. Andakt: Nils Arne Lavik, sang: Sentrum-koret, kaffe og mat, juletregang og godtepose til barna.
Alle er velkommen.
Kom og bli med!

Julaften!


Det blir familiegudstjeneste i Heimly
julaften kl.16.00.
Vi ønsker alle og enhver
velkommen!

Fint å få synge julen inn!

Søndag 8. desember sang vi julen inn i Heimly forsamling. Det var "Sentrum-koret" som hadde ansvaret - slik de har hatt det i så mange år. Og da visste vi at det ville bli en fin stund der vi fikk synge gode gamle julesanger og høre alt det fine som koret hadde øvd inn til denne dagen. Sentrum skal ha takk for arbeidet de la ned i dette også i år.

Et nyttig og godt misjonsmøte!

Det var godt å få besøk fra NMS igjen. Denne gangen var det ved Kari Sørheim. Hun fortalte engasjert og utfordrende om det viktige arbeidet vi i fellesskap står i med å nå ut med evangeliet til alle folkeslag.
Det sies at det i Kina blir ti-tusen kristne hver dag! Likevel er det 1500 språkgrupper i verden som enda ikke har fått bibelen på sitt språk. Utfordringene er store og mange og dette skal vi få være sammen om. Takk til Kari. og velkommen tilbake ved en annen anledning.

Julebasar!

Lørdag 30. november kl.16.00 blir det julebasar igjen. Det blir loddsalg og åresalg - og som alltid en enkel servering.
Vi får besøk av Asle Hetlebakke, som vil ha andakt. Kom og bli med på en trivelig ettermiddag på Heimly. Kanskje du vinner?
Velkommen!

Sider

Abonner på RSS - Møter