Misjon

Basaren!

Takk til alle som kom og støttet opp om basaren lørdag 26. okt. Dette er et årvisst arrangement til støtte for for NLM sitt viktige arbeid. I år hadde vi med oss etiopiamisjonær Osvald Hindenes. Han hadde andakt og strekte under viktigheten av å "se på Jesus" i både liv og tjeneste.

Oppmuntrende Lørdagstreff!

Det ble et fint lørdagstreff sist lørdag. Vi fikk besøk av familien Ronny Myksvoll som nå er bosatt på Bjerkrheim. Han vil fortalte fra det viktige arbeidet han står i i forbindelse med Norea og han viste bilder og video fra dette arbeidet og fra årene han og familien oppholdt seg i Kenya. 
Det var også sang av eldstejenten Hanna Toline. Mot slutten ble det kaffe og gode kaker og god tid til å snakke sammen. Takk til alle som bidro og takk for den fine gaven som ble gitt til Norea.

'Kaffimøte'

"Kaffimøte med enkel servering" har vi kalt det. Det er NLM som inviterer til en ettermiddags stund i peiestuen på Heimly lørdag 26. januar kl.16.00. Vi får besøk av kina-misjonær Magnar Olsen. Så det blir fokus på både Kina og den misjon som NLM er med og driver i dette mektige landet.
Som også tittelen nevner blir det kaffe og enkel servering.
Kom og bli med og la deg inspirere!

Kenya kveld

NLM-foreningen hadde et godt medlemsmøte på Heimly mandag kveld. Det var Kenya som sto i fokus. To av medlemmene som nylig har vært i Voi og besøkt plassen, viste film fra arbeidet der og fortalte om den viktige funksjonen arbeiderne har for å nå ut med evangeliet.
Audun Myksvoll talte ut fra Kolosserbrevet 3.3 om å være 'skjult med Kristus i Gud'. Ellers ble det orientert om arbeidet som lokalforeningen på Heimly har her hjemme. Kvinneforeningen serverte kaffe og gode smørbrød og gjorde sitt til at det ble en god og nyttig kveld.

Takk for en god misjonshelg!

Det ble som vi håpet og ba om; en god og ransakende møtehelg for Misjons foreningen nå i mars. Forenings konsulent i NMS Torstein Fosse var taler og han la misjonens grunnleggende sannheter og alvor inn over oss, til ettertanke og etterlevelse. Vi er veldig glad for dette besøket og takker Gud for at han reiser opp unge forkynnere som står fast på Guds ord og de evige sannheter. Søndag formiddag sang bygdas egen Alice Jacobsen. Det gjør veldig godt når unge
står frem med vitnesbyrdet om Jesus.
Takk til alle som møtte frem.

Sider

Abonner på RSS - Misjon