Storsamling

Godt nytt år

Året 2022 starter litt som vi har blitt vant til.

Planlagt julefest 2.januar ble bestemt avlyst før arrangement var annonsert.

Styret har nå bestemt at storsamlingen planlagt 16.januar heller ikke blir gjennomført.

Vi vil om situasjonen ikke forværrer seg gjennomføre bibeltime 2.februar kl 19.30 og storsamling 13.februar kl 16.00.

 

Merk at flere forsamlinger og organisasjonene har digitale møter tilgjengelig. Nordhordland indremisjon gjennomførte nylig digitalt nyårsmøte, og ressurser finner dere også hos NLM og ImF.

Oppmuntrende Storsamling!

Denne gangen hadde vi besøk av Anita Solbakk. Hun holdt andakt om Den barmhjertige Samaritan. Hun sa at vi kan lære mye av denne fortellingen om hvordan vi burde tenke og gjøre i møte med mennesker som har det vondt.
Det var god forfriskende sang av 'Sentrum-koret', ledet av Torunn Skurtveir. Møtet ble ellers ledet av Linda-Karin Folkestad. Så var det utdeling av 4-årsbok og 6-årsbok til barn som er døpt i Heimly. Til slutt var det samling om bordene med mat og kaffe.

Spennende Storsamling

Det ble en spennende Storsamling 20. okt. Det siste året har det vært noen kinesere som har gått i forsamlingen vår. De gir uttrykk for å trives godt og ønsker å slutte seg til fellesskapet vårt.
Den kinesiske menigheten de er med i i Bergen var invitert denne dagen. De bidro med sang, skriftlesing o.a. Veldig inspirerende. 'Sprell Levende' hadde sitt opplegg helt i starten, og tidligere Taiwan misjonær Undis Bergås holdt andakt. Det ble en fin stund der en fikk dele Guds ord sammen, dele fellesskap rundt bort med mat og kaffe.

Sider

Abonner på RSS - Storsamling